Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПожарът в Старосел е овладян, в селото все

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПожарът в Старосел е овладян, в селото все
Коментари Харесай

Мъж от Старосел: Комшии и доброволци гасяха огъня с кофи и маркучи

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Пожарът в Старосел е овладян, в селото към момента има тлеещи огнища, само че няма заплаха от ново разпалване. Точно, с цел да не се разпали още веднъж огнището, има доброволци, пожарникарите цяла нощ са гасили огъня. Шест къщи са изцяло погълнати от огъня, който влиза от две страни в селото, той потегля от борова гора и бързо обгръща първите къщи. Изгорели са декари борова гора. Това заяви кореспондент на Нова ТВ от Старосел.

Имаше ного мощни пушеци, нищо не можеше да се види нищо от пушеците. Комшии и доброволци с кофи и маркучи гасяха огъня, кой откъдето може, пръскаше. Мъчеха се да спасят нещо в този миг, пристигна пожарната и за секунди, в случай че не беше пристигнала, моята къща щеше да бъде погълната от огъня, постройката на комшията от горната страна, всичко се сгромоляса, просто нещастието е огромна. Баща ми има инсулт, едвам го изкара едно момче, просто всичко можеше да спре, щяха да го изтеглят моят дом. Ако не бяха огнеборците и доброволците, можеше да сме дотук и да са доста повече изгорелите къщи и вредите да са по-огромни, съобщи мъж от селото.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР